MISSION.

“To make common sense, common practise.” 

Het is onze missie om ZZPend Nederland te helpen bij het maximaliseren van hun impact. Hierbij is het genereren van momentum belangrijk.

Als ZPPer heb je te maken met vraagstukken hoe je kunt blijven groeien terwijl je op opdracht bent, balanceer je met je werk-prive balans en gun je jezelf vermoedelijk te weinig rust. De wereld moet immers veroverd worden!

En dat gaat je ook lukken!  Hierbij zul je echter wel aan jezelf moeten werken. Leiderschap, Effectiviteit, Vitaliteit en Mindgame zijn hierbij doorslaggevend.  Wil jij je onderneming en jezelf naar het volgende niveau tillen?

DUURZAAM ONDERNEMERSCHAP.

STRUCTURELE WINST.

DUURZAME INZETBAARHEID.

WERK-PRIVE BALANS.

TIJD VOOR JEZELF.

DUURZAME GROEI.

OPSCHALEN.

EFFECTIVITEIT. LEIDERSCHAP.

PROACTIEF WERKEN AAN DEZE THEMA’S?

GENEREER MOMENTUM

Momentum. Het toverwoord voor elke entrepreneur. Het boeken van toenemende resultaten in een steeds sneller tempo. Onmogelijk? Wat ons betreft niet als je gezond boerenverstand gebruikt.

Wat bieden we?

 • Als ZZPer naar ongekende hoogten door het XII Waves Protocol. Een robuuste ontwikkelmethodiek voor het realiseren van uw gewenste resultaat.

 • Wij begeleiden je bij het gehele goalsetting, realisatie en borgingstraject over een periode van 12 maanden in de vorm van een Mastermind

 • Wij verbinden je met relevante mentoren uit ons eigen formidabele netwerk specialisten, professionals en freelancers

 • Een serie van 6 masterclasses met als gemeenschappelijk thema: Duurzaamheid! Bekijk hier de masterclasses!

 • 12 maanden toegang tot de XII Waves Online leeromgeving en het XII Waves Protocol.

 • Toegang tot de XII Waves Energy Track om direct je mentale en fysieke energie te verbeteren!

 • Structurele coaching door Michel en Jurjen

WAT KUNNEN WE VOOR JOU ALS ZPPER BETEKENEN?

XII WAVES BUSINESS ACCELERATOR FRAMEWORK

Gezamenlijk doorlopen we het gehele proces van doelen stellen naar het realiseren van de oplossing en de borging hiervan in de weerbarstige praktijk. De XII Waves Business Accelerator gaat prat op het daadwerkelijk realiseren van de gestelde doelen.
Een droom zonder een plan is niet meer dan een wens. Wij geloven dat een duidelijke visie op je bestemming de gehele reis aanzienlijk zal bespoedigen. Samen zullen we bepalen waar de onderneming over 2-5 jaar zal staan.
De kracht van XII Waves zit in haar manifestatiekracht. Het realiseren van doelen en zorgen dat deze behaald blijven worden is de kern van het systeem. Hierbij is niet alleen aandacht voor de organisatorische kant, maar ook de menselijke kant van het ondernemerschap.
Het verankeren van voortgang middels een robuuste set aan instrumenten en technieken. Het zal uw verbazen hoe eenvoudig u zichzelf kunt wapenen tegen uitstelgedrag, de klad erin of andere motivatie- en energieissues.
De Roadmap is een plan voor de komende 2-5 jaar met hierop concrete te behalen doelen en mijlpalen. Het behalen van deze doelen wordt geborgd middels het XII Waves Protocol.
Sturen op cijfers. De belangrijkste voortgang op je roadmap kan ten alle tijden worden uitgedrukt in 3 cijfers. Het is de kunst deze cijfers te ontdekken binnen uw bedrijfsvoering, ze te monitoren en er de juiste triggers aan te verbinden.
Deelname aan de Business Accelerator betekent ook aansluiting op ons landelijke netwerk van XII Waves Masterminds groepen. Samen met andere ondernemers kunt u klankborden over de dynamiek van het ondernemerschap, oplossingen delen voor veel voorkomende vraagstukken en uiteraard het creëren van commerciële synergie middels elkaars netwerk.
Community building is een hoeksteen van het realiseren van exponentiële groei. Of het nou een netwerk van fans, klanten of mogelijke ambassadeurs is, de kracht van autonoom groeiende netwerken is enorm. Door proactief een community op te bouwen rondom uw propositie vergroot u uw groeimogelijkheden.
Schaalbaarheid en groei zijn onlosmakelijk verbonden. Hoe eenvoudig kunt u een toename van 2000% van uw huidige vraag aan? Veel organisaties zijn hier niet op ingericht en blokkeren daarmee hun eigen groeipotentie. Wij helpen uw organisatie ombuigen naar meer flexibiliteit.
De XII Waves Flow laat u op de juiste momenten geprotocolleerd de juiste controle-, reflectie- en calibratiemomenten uitvoeren teneinde uw prioriteiten en focus op uw roadmap te houden. Hierbij is een van de belangrijkste elementen het verwerken van voortschrijdend inzicht op uw dromen, doelen en ambities.
Wat is uw charitable mission. Wij geloven in de wet de wederkerigheid en geloven dat elke onderneming iets terug hoort te geven aan haar omgeving. Gezamelijk gaan we op zoek naar wat u kunt doen voor uw medewerkers, klanten, omgeving of gemeenschap.
Minimal Effective Dose en Minimal Viable Product zijn twee cruciale concepten die wij bij elke ondernemer er in hameren. Perfectionisme is de nagel aan de doodskist van menig project of initiatief geweest.
Duurzame inzetbaarheid en aandacht voor vitaliteit zijn belangrijke thema’s binnen XII Waves. Wij geloven dat Werk – Prive balans doorslaggevend is bij het structureel succesvol zijn. Aan de top komen is niet moeilijk. Er blijven is de truuk.
Kan uw organisatie een maand zonder u functioneren? Zes maanden? Volledig zelfstandig? Door uw bedrijf te benaderen als een set aan functies kunt u een decentrale autonome organisatie inrichten. Hierdoor bespaart u kosten, verhoogt u kwaliteit en maakt u feitelijk van uw onderneming een collega.
Elke deelnemende ondernemer krijgt toegang tot de XII Waves Online leeromgeving. Hier krijgt u toegang tot al onze masterclasses in Effectiviteit en Leiderschap.
Tenminste elk kwartaal komen we bij u langs om gezamenlijk de voortgang te evalueren, voortschrijdend inzicht te bepalen, deze vast te leggen op de roadmap en eventuele obstakels identificeren ter eliminatie.

ACTION TRUMPS INTENTION

GORDEL OM!

De kracht van XII Waves zit in haar manifestatiekracht. Het realiseren van doelen en zorgen dat deze behaald blijven worden is de kern van het systeem. Hierbij is niet alleen aandacht voor de organisatorische kant, maar ook de menselijke kant van het ondernemerschap.

Nu we een bestemming hebben bepaald is het belangrijk dat we op koers blijven. We begeleiden je in zes wekelijkse bijeenkomsten bij het navigeren van de obstakels die in de weerbarstige praktijk altijd roet in het eten lijken te gooien.

Elke bijeenkomst bepalen we gezamenlijk of de benodigde voortgang geboekt wordt op je roadmap. Elk gesprek worden interventies bepaald die eventuele blokkades in de voortgang opheffen. Daarnaast wordt nonstop gezocht naar optimalisatie en synergie in ons Mastermind netwerk.

GETTING TO THE TOP IS EASY. IT’S STAYING THERE THAT IS HARD.

DUURZAME GROEI

Waar gaan we heen? Tot aan de maan? Of naar de derde ster aan de linkerkant? Het is helemaal afhankelijk van wat jij wil als ondernemer. Het is echter wel van belang om structurele groei te borgen.

Door het XII Waves Protocol in te zetten borgen we uw voortgang. Hierbij is het sturen op cijfers gekoppeld aan uw roadmap cruciaal. Het eerste jaar staan we u hier volledig in bij.

Daarnaast is er aandacht voor jou als mens! Wie functioneert er beter? Een uitgeruste ZPPer of een uitgeputte ZPPer? In ons protocol staan we uitgebreid stil bij duurzame vitaliteit! Bij deelname aan de Duurzame ZZPer krijg je ook toegang tot de XII Waves Energy Track! Een protocol van 8 stappen om per direct je mentale en fysieke energie te verbeteren.

 

PROGRAMMA DE DUURZAME ZZPER

MASTERCLASSES

Het programma van de Duurzame ZZPer bestaat uit de onderstaande zes masterclasses die zullen worden verzorgd door verschillende trainers en coaches!

Het centrale thema is Duurzaamheid. Voor zowel je cashflow als je persoonlijke energie is het beter om op langere termijn te denken. In deze masterclasses gaan we daar dieper op in.

GOALSETTING

MASTERCLASS

Het opstellen van een roadmap voor de komende 2-5 jaar middels visualisaties, mindmapping, storytelling en dragon dreaming.

LAWS OF POWER

MASTERCLASS

Geld en macht gaan hand in hand. Hoe hoger in de boom je komt, hoe meer er ook grote ego’s, verborgen dynamieken en agenda’s gaan meespelen. Door de dynamieken te herkennen kun je jezelf er weerbaar tegenmaken.

WORKFLOW

MASTERCLASS

High level timemanagement dat echt de nitty-gritty details van workflows induikt om het optimale uit je beschikbare tijd en energie te halen.

ONLINE AUTORITEIT

MASTERCLASS

Hoe wordt ik een online autoriteit? In deze workshop staan we stil bij de kracht van online branding en social media. Bereik een miljoenen publiek!

BUSINESS SEDUCTION

MASTERCLASS

Het commerciële spel van acquisitie is meer dan alleen offertes schrijven. Er komt ook een stuk verleiding en het opbouwen van een relatie bij kijken. In deze training leggen we hier een solide basis voor.

VERBETER JE ENERGIE

MASTERCLASS

Voel je optimaal in deze hectische moderne maatschappij! We leren je in deze masterclass een aantal high-impact interventies op het  gebied van voeding, beweging, ademhaling en mindfullness die direct je energie verbeteren.

 

MEER INFORMATIE

PLAATSEN (1/10)

De Duurzame ZZPER start bij minimaal 6 aanmeldingen.

TARIEF

€ 840 per persoon

Locatie

 Amsterdam

@Eindbazen Headquarters

TIJDEN: 10.00 – 16.00

2017

 • Oktober 2017

INCLUSIEF LUNCH

2017/2018

 • Oktober 2017

TERMIJN

Deelname aan de Mastermind kan elke 6 maanden worden opgezegd of verlengd. Facturatie vindt maandelijks plaats. 

BEPROEVINGEN

WOENSDAG 20 SEPTEMBER 2017

Mentale Beproeving

DONDERDAG 19 APRIL 2018

 

PEOPLE BUSINESS MASTERMIND

MASTERMIND MEETINGS

XII Waves Masterminds geven energie! Samen met anderen nadenken over manieren om je ondernemerschap slimmer aan te pakken, meer momentum te genereren en natuurlijk de omzet te laten groeien.

 • 12 maanden lang komen we elke 6 weken bij elkaar. Je neemt deel aan hotseats, masterclasses en we zorgen voor een fantastische gezonde lunch.

 • Twee keer per jaar ondergaan we als groep een nader te bepalen ordeal (denk vision quest, marine experience bootcamp, of een andere fysieke/spirituele/intellectuele uitdaging).

 • We nodigen daarnaast twee keer per jaar een bekende spreker uit.

 • Tussendoor hebben we contact via de besloten online community voor inspiratie, kennisdeling en accountability.

 • Aanwezigheid bij deze meetings is verplicht.

PEOPLE BUSINESS MASTERMIND

Masterminds kunnen ook onafhankelijk van de Duurzame ZZPer worden bijgewoond. Klik hier voor meer informatie.

INTERESSE IN DEELNAME?

SHOWCASES