XII WAVES ONLINE GRATIS VOOR STUDENTEN

In 12 weken je leven volledig op de rit? Het kan! Wil jij je optimaal voelen en optimaal presteren? Heb je een bovengemiddelde drive en ambitie? Het XII Waves Protocol helpt jou bij Goalsetting, Workflow, Werken in Golven, Weerstand, Intervisie & Energie.

Young Guns is een gratis leiderschapsprogramma voor Studenten. Met als missie “Common Sense Common Practise” maken is XII Waves een framework dat je in staat stelt om doelgericht met je studie, carrière en leven om te gaan.

Schrijf je hier in voor je gratis toegang tot XII Waves Online!

WIE ZIJN WIJ?

Michel Vos

Michel is een serial-entrepeneur met een passie voor optimalisatie! Of het nou om je energie, effectiviteit of processen gaat. Michel is als conceptkleptomaan altijd op zoek naar nieuwe manieren om slimmer en eenvoudiger het meeste uit je leven te halen.

In zijn podcast Eindbazen spreekt hij daarom wekelijks samen met zijn co-host Wiggert Meerman met bijzondere mensen – Eindbazen – die een uitzonderlijke prestatie of bijdrage hebben geleverd op het gebied van sport, wetenschap, ondernemen, cultuur, maatschappij of technologie.

Michel zijn missie: To make common sense common practise. Cruciale thema’s hierbij zijn ambitieuze doelen stellen, organisatie van werk, timemanagement, stressmanagement, het goed verzorgen van lichaam en geest, een gezonde werk-privé balans en het temmen van je innerlijke aap.

Bekijk onderstaande podcasts voor meer informatie

Wiggert Meerman

Wiggert is multi-ondernemer, avonturier,  spreker en persoonlijk leiderschapscoach. Hij is samen met Michel oprichter van supplementenmerk NootroFit. In 2016 verkocht Wiggert succesvol zijn bedrijf Eazier en sindsdien begeleidt hij mensen bij hun leiderschapsvraagstukken.

Wiggert zijn specialisme is het aangaan van de conversatie met jezelf. Uit de relatie met jezelf komen alle andere voort. Het is dus vanzelfsprekend dat jij bij die met jezelf begint, aldus Wiggert.

In september in 2016 leefde hij voor 6 weken bij een indianenstam in de Amazone. Hier nam hij deel aan een zogenaamd plant dieet, een sjamanistische traditie voor spirituele zelfontwikkeling. Hier ontving hij zijn levensmissie: leer mensen om weer een puur mens te worden.

Tijdens zijn dieet schreef hij een boek wat een blauwdruk is voor het menselijke zijn. Nu draagt hij zijn boodschap over leiderschap en persoonlijke ontwikkeling uit via lezingen en het spreken bij bedrijven.

Bekijk onderstaande podcasts voor meer informatie