XII Waves lanceert de Hotseats Podcast

In onze mastermind jaarprogramma’s neemt de hotseat een belangrijke plaats in: tijdens de bijeenkomsten krijgt elke deelnemer 20 minuten onverdeelde tijd om vragen, casussen, obstakels, of gewoon successen voor te leggen aan de rest van de mastermind.

Dit kunnen hulpvragen of casussen zijn op elk gebied: marketingvraagstukken, advies bij het inrichten van bedrijfsprocessen of het gebruik van WordPress plugings tot feedback en advies over branding, goalsetting, persoonlijke ontwikkeling en toekomstdromen.

In de podcast krijg je de kans om jouw casus voor te leggen aan twee van de XII waves chapterhoofden: Michel Vos, Sjanett de Geus, Wiggert Meerman, Bastiaan van den Noort, Jurjen Punt, Halim Msellemi of Robert de Groot.

Een unieke kans voor een doorbraak en om jouw leven en/of business een enorme kickstart te geven!

Bekijk hieronder alle afleveringen en stel je vraag via het contactformulier en wie weet nemen we contact met jou op om je hotseat te claimen.

Jouw voortgangsvraag in de volgende podcast live beantwoord?

Stel hem hieronder en wie weet neem jij plaats in de volgende hotseat met Michel, Sjanett, Bastiaan, Wiggert, Jurjen, Halim of Robert.

Bekijk alle afleveringen