MASTERMIND GROWTH ALLIANCE

Wil jij een jaar lang samen met Bastiaan werken aan je dromen, doelen en ambities? Ik heb als groei-expert en ondernemer bij Impact Masters inmiddels honderden bedrijven mogen helpen met hun groei.

Ik doceerde erover op Nyenrode Business Universiteit en aan de UvA. In deze Mastermind werk ik een jaar lang met een selecte groep ondernemers en professionals aan hun persoonlijke groei. Not for the faint hearted by the way…

Wil je meer weten over hoe ik denk over ownership, accountability en werken met een mastermind? Lees hier mijn gastblog: Dat kun je best alleen.. 

TARIEF

De kosten bedragen €3000 euro per jaar exclusief BTW. 

TALK THE TALK, WALK THE WALK

ONS EIGEN ONDERNEMERSPAD

Groeien is een vak, en een vak dat kan je leren!

Bastiaan heeft er inmiddels over mogen doceren op o.a. de Nyenrode Business Universiteit en heeft honderden (vaak snel groeiende) bedrijven geholpen met hun groei. Elke bedrijf is uniek, maar de fasen waarin bedrijven zich ontwikkelen is vaak erg vergelijkbaar. Deze kennis en ervaring krijg je mee in de Mastermind. Pretty sweet toch?

Het domste wat je kunt doen is in je eentje de wereld willen veranderen. Het kan gerust, maar heb je ooit een atleet gehoord die door maar elke dag gewoon zijn baantjes te zwemmen Olympisch kampioen is geworden? Nee hè. Elke atleet heeft een coach en elke professional zou dat ook moeten hebben. En dan vooral iemand die je tegelijk helpt aan de roadmap hoe jij kunt komen op de plek van jouw gouden medaille. Die een systeem heeft dus. Louis van Gaal is er fenomenaal in bijvoorbeeld. Jij straks ook?

BASTIAAN ZIJN VERHAAL

AANMELDEN BIJ DEZE MASTER MIND

NA AANMELDING NEMEN WE ZO SNEL MOGELIJK CONTACT MET JE OP VOOR EEN INTAKEGESPREK. LET OP: AANMELDING STAAT NIET GELIJK AAN TOELATING. XII WAVES MASTERMINDS ZIJN EVEN STERK ALS HUN ZWAKSTE SCHAKEL. WIJ HANTEREN OM DIE REDEN ALTIJD EEN INTAKEGESPREK MET POTENTIËLE XII WAVERS. LEES HIER EERST WAT ONZE MASTERMINDS PRECIES INHOUDEN.

OP ZOEK NAAR EEN MASTERMIND ELDERS IN HET LAND? GEEN PROBLEEM!  NEEM EEN KIJKJE OP ONS OVERZICHT MET XII WAVES MASTERMIND CHAPTERS IN NEDERLAND. AL ONZE CHAPTERS WORDEN VOORGEZETEN DOOR MENSEN DIE HET XII WAVES GEDACHTENGOED ADEMEN.