MASTERMIND DREAM CHASERS

DEN BOSCH

Wil jij een jaar lang samen met Sjanett werken aan je dromen, doelen en ambities?

Naast mede-oprichtster van LoveFitFood ben ik ook psychologisch wetenschapper en heb ik een voorliefde voor zware kettlebells en wandelingen in het bos.

Mijn passie is het inspireren, motiveren en doorgeven van kennis en het naar de praktijk vertalen van alle geweldige tools en theorieën die er zijn om jezelf verder te ontplooien en te ontwikkelen.

Het meest fascinerend vind ik de kloof tussen ‘weten wat je zou moeten doen‘ en ‘wat je daadwerkelijk doet’. Dit komt niet uit de lucht vallen, en ik vertel je daarom graag waar ik vandaan kom en welke reis ik afgelegd heb om hier te komen.

MASTERMIND INFORMATIE

PLAATSEN (7/10)

Dit chapter is actief en neemt nog leden aan.

TARIEF

De kosten bedragen €142 euro per maand. Dit is €1704 per jaar of €4.65 per dag. Prijzen zijn exclusief BTW.  

Locatie

Den Bosch

TIJDEN: 10.00 – 16.00

2017

 • Woensdag, 5 april 2017

 • Woensdag, 24 mei 2017

 • Woensdag, 5 juli 2017

 • Woensdag, 23 augustus 2017

 • Woensdag, 20 september 2017
  (Marine Experience)

INCLUSIEF LUNCH

2017/2018

 • Woensdag, 8 november 2017

 • Woensdag, 20 december 2017

 • Woensdag, 31 januari 2018

 • Woensdag, 17 maart 2018

 • Woensdag, 18 april 2018
  (Vision Quest)

TERMIJN

Deelname aan de Mastermind kan elke 6 maanden worden opgezegd of verlengd. Facturatie vindt maandelijks plaats. 

BEPROEVINGEN

WOENSDAG 20 SEPTEMBER 2017

Mentale Beproeving

WOENSDAG 18 APRIL 2018

TALK THE TALK, WALK THE WALK

ONS EIGEN ONDERNEMERSPAD

Wat is een mastermind?

Een mastermind kan je omschrijven als “the coordination of knowledge and effort of two or more people, who work toward a definite purpose, in the spirit of harmony”, aldus grandmaster Napoleon Hill. De waarde zit in het overstijgende collectief en gezamenlijk bewustzijn dat ontstaat: “No two minds ever come together without thereby creating a third, invisible intangible force, which may be likened to a third mind [the master mind].”

Meer toegepast kan je een mastermind als een inner-crowd zien. Oftewel, een kleine groep toegewijde mede-ondernemers die regelmatig bij elkaar komt met maar één doel: elkaar laten groeien zowel persoonlijk als zakelijk. Een mastermind is een groep die met je meedenkt, waarin netwerken en kennis gedeeld wordt en waarin de leden elkaar verantwoordelijk houden voor gestelde doelen.

SJANETT HAAR VERHAAL

AANMELDEN BIJ DEZE MASTER MIND

NA AANMELDING NEMEN WE ZO SNEL MOGELIJK CONTACT MET JE OP VOOR EEN INTAKEGESPREK. LET OP: AANMELDING STAAT NIET GELIJK AAN TOELATING. XII WAVES MASTERMINDS ZIJN EVEN STERK ALS HUN ZWAKSTE SCHAKEL. WIJ HANTEREN OM DIE REDEN ALTIJD EEN INTAKEGESPREK MET POTENTIËLE XII WAVERS. LEES HIER EERST WAT ONZE MASTERMINDS PRECIES INHOUDEN.

OP ZOEK NAAR EEN MASTERMIND ELDERS IN HET LAND? GEEN PROBLEEM!  NEEM EEN KIJKJE OP ONS OVERZICHT MET XII WAVES MASTERMIND CHAPTERS IN NEDERLAND. AL ONZE CHAPTERS WORDEN VOORGEZETEN DOOR MENSEN DIE HET XII WAVES GEDACHTENGOED ADEMEN.