XII WAVES CORE

We realiseren ons dat de Masterclasses veel informatie bevatten! Daarom kun je alles nog een keer rustig terugkijken! In de onderstaande Masterclass nemen we alle stappen van  XII Waves CORE  nog een keer door.

De volgende onderdelen komen o.a. aan bod:

  • Goalsetting

  • Workflow

  • Werken in Golven

  • Weerstand

  • Intervisie

SHEETS DOWNLOADEN

HUISWERK

In deze sheets zitten de opdrachten die in de offline fysieke Masterclass op locatie als huiswerk zijn opgegeven door de trainer. Werk je opdrachten goed uit!

Het is ook waardevol om de oefeningen die in de Masterclass zijn uitgevoerd samen met de trainer nogmaals te maken. Je hebt hoogst waarschijnlijk nieuwe, duidelijkere en meer antwoorden op de vragen nu de stof is bezonken.

EXTRA CREDIT

XII Waves Fundamentals

Professionals kunnen door het leren van een aantal eenvoudige principes hun groei optimaliseren. Hierbij leren ze omgaan met hun evolutionaire bagage.

Evolutionaire Bagage 101

Je bent een aap met een smartphone. Biologisch gezien ben je gebouwd met maar 2 primaire instructies. Overleven en voortplanten.

XII Waves Flow

De maandelijkse XII Waves Flow helpt je bij het borgen van je dromen en doelen in de weerbarstige praktijk. Het zorgt er voor dat de belangrijkste zaken ook echt tijd krijgen.

Baadr Meinhof Fenomeen

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

42 Stappen Get-Your-Shit-Together Protocol

De 6 tracks en 42 stappen van het XII Waves Protocol allemaal in een overzichtelijk cheatsheet bij elkaar!

XII Waves Boek

Durf te dromen! Hoe ziet jou werkdag er over 2 jaar uit? Download hier het gratis E-book van 105 pagina’s met direct toepasbare kennis!

XII WAVES ONLINE SEMINARS

Gratis 2.5 uur XII Waves Podcast! De 42 stappen, concepten en principes achter XII Waves uitgelegd door Michel en Wiggert!

Work-Life Balance Seminar bij PinkRoccade met XII Waves als uitgangspunt

NEED A LITTLE MOTIVATION?

XII Waves Online – Je moet het gewoon Doen!

XII Waves – Wiggert over Werk Prive Balans en waarom tijd voor jezelf zo belangrijk is

EINDBAZEN SUCCES SECRETS

Succes Secret: Guido Weijers

Succes Secret: Theo Nabuurs

Einbazen Q&A’s

EBPC Q&A: Tips voor het vinden van je passie

EBPC Q&A: Wat is leiderschap voor jullie?