XII WAVES VIRTUAL MASTERMIND.

Wil jij graag maximaal voortgang boeken vanuit het gemak van je eigen woonkamer? Sluit je dan aan bij een van onze virtuele Mastermind! Maak samen met Sjanett en Michel een jaar lang deel uit van een groep uitzonderlijke mensen die 12 maanden vol voor hun doelen gaan!

IK WIL ME AANMELDEN!
  • 12 maanden toegang tot het totale XII Waves protocol

  • 42 Masterclasses, incl actiegerichte opdrachten

  • Goalsetting, Workflow, Omgaan met Weerstand, Intervisie, Energie

  • Ondersteuning via mail

  • Toegang besloten Facebook Community

  • Elke maand live Q&A

  • Elke maand XII waves webinar

TOEGANG TOT 42 XII WAVES MASTERCLASSES

XII WAVES ONLINE

Als XII Waves Mastermind lid krijg je toegang tot de XII Waves Online leeromgeving met alle XII Waves Masterclasses en oefeningen ter waarde van €420.

Op deze manier garanderen we dat alle leden kunnen werken met de belangrijkste XII Waves onderdelen: de Roadmap, de Masterlist, het Slice and Dice Protocol, Weerstand, het Wingman systeem en de XII Waves Flow.

Door de Mastermind ben ik in staat geweest binnen een jaar mijn baan op te zeggen en echt te gaan voor mijn dromen. Ik ben door de mastermind in contact gekomen met personen die belangrijk zijn voor zowel mijn eigen ontwikkeling als die van mijn bedrijf. In drie maanden tijd had ik de investering er al uit en heb ik enorme stappen kunnen zetten met als resultaat een goedlopende onderneming.

AnneZelfstandig Ondernemer

Heel leuk en inspirerend programma, waarin ik een aardig kijkje in mijn eigen 'Time Management' heb gekregen. Daarnaast zeer handige tips om een goed Time Management systeem op te zetten.

Rabobank Traineeship ParticipantXII Waves - Goalsetting Masterclass

In het begin dacht ik dat een mastermind me zou helpen bij het maken van keuzes binnen mijn onderneming, maar ik werd juist geconfronteerd met de werkelijkheid: keuzes maak je zelf, voor jezelf en voor je onderneming. Dat kan niemand anders voor je doen. Er zijn geen shortcuts.

MarinkaZelfstandig Ondernemer

Het enthousiasme, de energie en de voorbeelden uit de eigen praktijk. Vooral dat laatste maakt de toepasbaarheid voor mijzelf groot.

DPA ProfessionalMasterclass XII Waves Workflow

Enorm positieve methode is het kijken naar je eigen toekomst, gedaan vanuit een bepaalde levenswijze. Dit had ik op voorhand niet verwacht. Ik had gedacht dat het puur tool gericht was.

Topicus ProfessionalXII Waves Masterclass Goalsetting

Een eerlijke, respectvolle en confronterende spiegel die mij in staat stelt mijn keuzes onder de loep te nemen en nieuwe inzichten en perspectieven biedt. Iets waar ik alleen een jaar over zou doen krijgen we samen in een halve dag voor elkaar.

MarcZelfstandig Ondernemer

Heel goed, door de huiswerkopdrachten en opdrachten tijdens de les wordt je beeld van wat jij belangrijk vindt in het leven helder. Door hier vervolgens een planning op los te laten, leer je sturing te geven.

Rabobank Traineeship ParticipantXII Waves Masterclass Goalsetting

Ik vond een bruikbare methode vinden om een overzicht te creëren betreffende mijn werkzaamheden, het leren plannen, maar vooral doen. Ik ben duidelijker mijn doelen gaan inventariseren en categoriseren, waardoor ik niets vergeet. De tools hiervoor heb ik uit de training gehaald.

Topicus ProfessionalXII Waves Protocol

Interessant! Vanuit verschillende oogpunten heeft Michel een samenhangend en inspirerend betoog gehouden hoe we ons werkleven efficienter kunnen maken. Hij zette je goed aan het denken door de kleine opdrachten. Inhoud van het Action Method principe was bij mij bekend maar was meer dan een goede herhaling.

DPA ProfessionalXII Waves Masterclass Workflow

Eerlijk gezegd kwam ik mezelf al aardig tegen de laatste tijd qua stress en Time Management, dus deze training kwam echt op het juiste moment. Ik ben hier al gelijk mee aan de slag gegaan en pas dit al toe in de praktijk. Door deze training kan ik mijn tijd in de toekomst effectiever benutten en inplannen.

Topicus ProfessionalXII Waves Online

Veel energie en boeiend! Michel geloofd er echt in. Ook goed dat hij uit de sportwereld komt, dat geeft weer een andere draai en kijk. Zeer goed, naast de praktische tips en toepassingen ook voldoende achterliggende theorie behandeld.

Rabobank Traineeship ParticipantXII Waves Masterclass Workflow

Door de training ben ik direct met mijn stressoren aan de slag gegaan. Dat gaf me per direct rust.

DPA TraineeXII Waves Masterclass Workflow

Deelnemen aan deze virtuele mastermind?